PolĂ­tica de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS amb CIF Q0700505A i domicili social situat a URUGUAI, S / N 07010, PALMA (ILLES BALEARS), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.

Així mateix, i d’acord amb l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitam també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem pugin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

En compliment de la normativa vigent, CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades. El CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS informa que tractarà les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que el CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic  protecdades@velodromillesbalears.com   A la vegada, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades del CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192. Es pot dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CONSORCI VELODROM ILLES BALEARS.